یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

بررسی آخرین تحولات همکاری‌های ایران و پاکستان| استقبال پاکستان از افزایش تعاملات دو کشور

  • کد خبر: ۱۶۳۹۲۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
بررسی آخرین تحولات همکاری‌های ایران و پاکستان| استقبال پاکستان از افزایش تعاملات دو کشور
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ضمن دیدار با رئیس مجلس ایالت سِند در جنوب پاکستان به بررسی روابط دوجانبه ایران و پاکستان و تعاملات پارلمانی در راستای توسعه مناسبات پرداختند.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید جلال‌زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و اعضای هیات پارلمانی، همچنین «حسن نوریان» سرکنسول ایران در کراچی با حضور در مجلس ایالت سِند با آغا سراج دُرانی دیدار کردند.

طرفین، آخرین تحولات مرتبط با همکاری‌های دوجانبه ایران و پاکستان، تعاملات پارلمانی از جمله بررسی راهکار‌های توسعه روابط با ایالت سِند را مورد بررسی قرار دادند.

«آغا سراج دُرانی» در حاشیه دیدار با رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و اعضای هیات ایرانی در شهر «کراچی» مرکز ایالت سِند در جنوب پاکستان، گفت: مردم پاکستان عشق و ارادت دیرینه به مردم ایران دارند و قرابت‌های فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و جغرافیایی پیوند دو کشور را محکم کرده است.

رئیس پارلمانی ایالتی پاکستان با استقبال از افزایش تعاملات میان مجالس دو کشور و تاکید بر لزوم تبادل هیات‌های پارلمانی، افزود: دولت پاکستان عزم جدی برای تقویت ارتباطات مردمی و تجاری با ایران دارد و پارلمان ایالت سِند حامی قوی هرگونه ابتکارات برای دستیابی به این هدف مهم و مشترک است.

این مقام ارشد حزب مردم پاکستان با یادآوری سابقه درخشان دوستی بنیانگذاران حزب مردم از جمله ذوالفقار علی بوتو و خانم بی‌نظیر بوتو با دولت و ملت ایران، گفت: معتقدیم با وجود برخی چالش‌ها، همکاری متقابل و رایزنی‌های مستمر ایران و پاکستان برای کمک به ارتقای روابط در بخش‌های مختلف از جمله اقتصادی موثر خواهد بود.

گفتنی است؛ بازدید از مدرسه ایرانیان و دیدار با کادر آموزشی و دانش‌آموزان و نشست صمیمی با ایرانیان مقیم شهر کراچی از دیگر برنامه‌هایی بود که در طول سفر هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به قلب اقتصادی پاکستان صورت گرفت.

رئیس و اعضای هیات ایرانی همچنین با حضور در آرامگاه «محمدعلی جناح» بنیانگذار فقید پاکستان معروف به «قائد اعظم» به مقام وی ادای احترام کردند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->